0735 741 719 / 0744 498 491  |  Intrebari frecvente  |  Contacteaza-ne

Blog  |  Acces cont  |  Inregistrare  |  Istoric comenzi  |  Raion

  
  
  
  
 Poze DACA BIBLIA MINTE DUMNEZEU NU EXISTA

 
 
Pin It


DACA BIBLIA MINTE DUMNEZEU NU EXISTA

Pret: 35 RON

Pretul nu include cheltuieli de livrare care sunt in valoare de cca 8 lei.

Cartea domnului Nicolas Modorum este o încercare filosoficoreligioasă de a desluși probleme pe care mintea inițiaților în teologie dar și a celor neinițiați le-a pus de-a lungul timpului.

Ironie fină împletită cu adevăruri grave, stilul alert și captivant, trimiterile biblice exacte și titlul provocator fac din lectura cărții o plăcere. Ceea ce este demn de menționat este faptul că autorul nu are frică în a-și pune chiar întrebări tabu, întrebări pe care teologia nu îndrăznește să le adreseze.

In urma a 40 de ani de studiu, autorul poate să scrie despre lucrurile care le-a citit în Sfânta Scriptură și, care devin o bază solidă pentru mintea cercetătorului sincer. Lupta sa cu ateismul este în fiecare fibră a ființei autorului. M-a izbit un pasaj care cred că merită menționat aici:

„Nu ştiu sigur dacă există cumva vreun testament al celui mai “documentat” şi inverşnat ateu în care el să fi făcut următoarea precizare: doresc să renunţ la bunele moravuri tradiţionale bisericeşti, şi ca la înmormântarea lui să fie sfidată teologia şi să nu i se facă liturghii şi slujbe religioase de pomenire, ci să fie cerut în testamentul său să fie înmormântat cu teoria darwinistă...”

Ascensiunea și căderea lui Lucifer, dificultatea de a înțelege problema păcatului și a suferinței în Univers dar și speranța că Dumnezeu este încă la cârmă, sunt teme majore în această carte

care merită citită.

Puteti avea cartea si in format electronic downloadabila imediat la pretul de 5 Euro - (toate taxele incluse) platibil prin PayPal


0735 741 719 / 0744 498 491 - Comenzi telefonice
Luni-Vineri, 09:00-22:00

 


Detalii produs


Categorie: Carti electronice


  
  
  
  

  

Branduri

    

Aboneaza-te la newsletter

 
Vrei sa afli prin email despre reduceri si promotii? Aboneaza-te acum la newsletter si fii la curent cu tot ce e nou!